Monitoring i doskonalenie warunków termicznych w łańcuchu dostaw warzyw
10 listopada 2019
Wstęp
Rozdział 1
Logistyka i łańcuch dostaw w zakresie żywności – zagadnienia wybrane
1.1. Definicja logistyki i łańcucha dostaw
1.2. Rodzaje relacji w łańcuchach dostaw
1.3. Łańcuch dostaw żywności
1.4. Rodzaje ryzyka w łańcuchach dostaw żywności i zarządzanie łańcuchem dostaw
1.5. Łańcuchy dostaw działające w kontrolowanej temperaturze
Rozdział 2
Logistyka i bezpieczeństwo żywności – wymagania związane z transportem żywności
2.1. Przemysł żywnościowy w Polsce
2.2. Czynniki kształtujące jakość żywności łatwo i szybko psującej się
2.3. Rola opakowań w logistyce żywności
Rozdział 3
Metodologia badań własnych
3.1. Przedmiot i cel badań
3.2. Problemy i hipotezy badawcze
Rozdział 4
Doskonalenie warunków termicznych w łańcuchu dostaw warzyw – analiza przypadków
4.1. Przegląd sposobów opisu zmian temperatury ładunku warzyw podczas transportu
4.2. Analiza możliwości usprawnienia warunków termicznych w łańcuchu dostaw
4.3. Rozpoznanie przypadku case study – łańcuch dostaw owoców
4.4. Wyzwania związane ze zrównoważonym rozwojem łańcuchów dostaw żywności
Zakończenie
Spis literatury
Spis tabel i rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|