Nowoczesne koncepty gastronomii hotelowej
23 listopada 2021
Wstęp……….3
Rozdział 1
Wiadomości wprowadzające
1.1. Pojęcie gastronomii i jej funkcji………. 5
1.2. Rodzaje usług gastronomicznych ……….9
1.3. Hotelowe lokale gastronomiczne ……….13
Rozdział 2
Rozwój gastronomii hotelowej
2.1. Kierunki rozwoju gastronomii hotelowej………. 16
2.2. Rola gastronomii w strukturze produktu w hotelarstwie ……….20
2.3. Zakres usług gastronomicznych w hotelu ……….21
2.4. Czynniki sukcesu gastronomii hotelowej ……….25
Rozdział 3
Usługi gastronomiczne w hotelu
3.1. Organizacja śniadań ……….27
3.2. Gastronomia hotelowa przyjazna dzieciom ……….28
3.3. Usługi uzupełniające oferty żywieniowe………. 29
3.4. Usługi dodatkowe w obiektach hotelowych……….32
3.5. Współpraca hotelowej gastronomii z innymi komórkami hotelu ……….34
Rozdział 4
Analiza konceptów gastronomii hotelowej
4.1. Analiza literatury przedmiotu ……….36
4.2. Studium przypadku ……….41
4.3. Sondaż diagnostyczny………. 50
Zakończenie………. 57
Bibliografia ……….59
Spis tabeli rysunków………. 63
Aneks ……….64
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|