Zróznicowanie konsumpcji owoców i warzyw w polskich gospodarstwach domowych
20 grudnia 2020
Wstep
1. Gospodarstwo domowe jako podmiot konsumpcji
1.1. Pojecie konsumpcji
1.2. Segmentacja sfer konsumpcji
1.3. Klasyfikacja i typy gospodarstw domowych
2. Czynniki determinujace poziom konsumpcji w gospodarstwach domowych
2.1. Czynniki ekonomiczne
2.1.1. Dochód ludnosci
2.1.2. Ceny dóbr
2.1.3. Podaz dobra
2.2. Czynniki pozaekonomiczne
2.2.1.Czynniki demograficzne
2.2.2.Czynniki spoleczno-psychologiczne
3. Konsumpcja owoców w gospodarstwach domowych
3.1. Konsumpcja owoców w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug grup spoleczno-ekonomicznych
3.2. Konsumpcja owoców w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug liczby osób
3.3. Konsumpcja owoców w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug dochodów
4. Konsumpcja warzyw w gospodarstwach domowych
4.1. Konsumpcja warzyw w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug grup spoleczno-ekonomicznych
4.2. Konsumpcja warzyw w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug liczby osób
4.3. Konsumpcja warzyw w gospodarstwach domowych wyodrebnionych wedlug dochodów
Podsumowanie
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|