Właściwości zagęszczanych wytłoków jabłkowych a temperatura prasowania
3 marca 2019
Wprowadzenie
Rozdział 1
Przegląd literatury
1.1. Ustawodawstwo dotyczące odpadów przemysłowych
1.2. Biokompozyty
1.3. Wytłoki z jabłek
1.3.1. Zastosowanie wytłoków
1.3.2. Metody utrwalania wytłoków
1.4. Program Statistica
Rozdział 2
Cel i zakres pracy
Rozdział 3
Materiał i metodyka badań
3.1. Gęstość
3.2. Wilgotność początkowa
3.3. Analiza sitowa
3.4. Zagęszczanie (prasowanie)
3.5. Pomiary
3.6. Wodochłonność
3.7. Wpływ temperatury
Rozdział 4
Wyniki przeprowadzonych badań
4.1. Analiza sitowa wytłoków
4.2. Gęstość
4.3. Naprężenie rzeczywiste
4.4. Przemieszczenia przy ściskaniu
4.5. Wodochłonność
4.6. Energia zagęszczania
4.7. Rozprężanie
4.8. Zastosowanie programu Statistica do analizy wyników badań
4.8.1. Zagęszczanie
4.8.2. Jednostkowa energia zgęszczania
4.8.3. Moduł sprężystości wytłoków przedstawiony w programie Statistica
Podsumowanie i wnioski
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|