Właściwości zagęszczanych wytłoków jabłkowych a temperatura prasowania

3 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


Wprowadzenie

Rozdział 1
Przegląd literatury

1.1. Ustawodawstwo dotyczące odpadów przemysłowych
1.2. Biokompozyty
1.3. Wytłoki z jabłek
1.3.1. Zastosowanie wytłoków
1.3.2. Metody utrwalania wytłoków
1.4. Program Statistica


Rozdział 2
Cel i zakres pracy

Rozdział 3
Materiał i metodyka badań

3.1. Gęstość
3.2. Wilgotność początkowa
3.3. Analiza sitowa
3.4. Zagęszczanie (prasowanie)
3.5. Pomiary
3.6. Wodochłonność
3.7. Wpływ temperatury


Rozdział 4
Wyniki przeprowadzonych badań

4.1. Analiza sitowa wytłoków
4.2. Gęstość
4.3. Naprężenie rzeczywiste
4.4. Przemieszczenia przy ściskaniu
4.5. Wodochłonność
4.6. Energia zagęszczania
4.7. Rozprężanie
4.8. Zastosowanie programu Statistica do analizy wyników badań
4.8.1. Zagęszczanie
4.8.2. Jednostkowa energia zgęszczania
4.8.3. Moduł sprężystości wytłoków przedstawiony w programie Statistica


Podsumowanie i wnioski
Bibliografia

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto