Analiza rynku batonów zbożowych
10 listopada 2019
1. Cel i zakres pracy
2. Przegląd piśmiennictwa
2.1 Batony zbożowe – charakterystyka
2.1.1 Definicja i podstawowe informacje o batonach zbożowych
2.1.2 Wartość odżywcza
2.1.2.1 Białko
2.1.2.2 Węglowodany
2.1.2.3 Tłuszcze
2.1.2.4 Błonnik
2.2 Proces produkcji batonów zbożowych
2.2.1 Metody produkcji
2.2.2 Charakterystyka surowców stosowanych w procesie produkcji
2.3 Właściwości fizyczne, sensoryczne i teksturalne batonów zbożowych
3. Materiał i metodyka pracy
4. Omówienie wyników na podstawie badań
4.1 Analiza ankiety
4.2 Analiza wybranych rodzajów batonów zbożowych na polskim rynku
Podsumowanie i wnioski
Literatura
Załączniki
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|