Analiza rynku batonów zbożowych

10 listopada 2019 0 Przez administrator

1. Cel i zakres pracy

2. Przegląd piśmiennictwa
2.1 Batony zbożowe – charakterystyka
2.1.1 Definicja i podstawowe informacje o batonach zbożowych
2.1.2 Wartość odżywcza
2.1.2.1 Białko
2.1.2.2 Węglowodany
2.1.2.3 Tłuszcze
2.1.2.4 Błonnik
2.2 Proces produkcji batonów zbożowych
2.2.1 Metody produkcji
2.2.2 Charakterystyka surowców stosowanych w procesie produkcji
2.3 Właściwości fizyczne, sensoryczne i teksturalne batonów zbożowych

3. Materiał i metodyka pracy

4. Omówienie wyników na podstawie badań
4.1 Analiza ankiety
4.2 Analiza wybranych rodzajów batonów zbożowych na polskim rynku

Podsumowanie i wnioski
Literatura
Załączniki

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto