Wdrożenie systemu HACCP na przykładzie firmy XYZ.
21 października 2015
Wstęp……..4
Rozdział 1.
Co to jest system HACCP……..7
1.1. Historia systemu HACCP
1.2. Definicje stosowane w HACCP
1.3. Zasady systemu HACCP
Rozdział 2.
Wdrażanie systemu HACCP……..21
2.1. Cel wdrażania systemu HACCP
2.2. Wprowadzenie sytemu HACCP
2.3. Korzyści i koszty wdrażania systemu HACCP
Rozdział 3.
Analiza zagrożeń……..33
3.1. Identyfikacja i weryfikacja zagrożeń
3.2. Ustalenie krytycznych punktów kontroli (ccp)
Rozdział 4.
Wdrażanie systemu HACCP w firmie „XYZ”……..53
4.1. Charakterystyka działalności firmy „XYZ”
4.2. Strefa niebezpiecznych temperatur w firmie „XYZ”
4.3. Opracowanie i prowadzenie dokumentacji systemu HACCP
4.4. Plan HACCPawowe obowiązki dyrekcji związane z wdrożeniem systemu HACCP
4.6. Organizacja szkoleń związanych z wdrożeniem HACCP
Zakończenie……..87
Bibliografia
Spis tabel i rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|