Franczyza w gastronomii jako sposób na prowadzenie biznesu na przykładzie pizzerii Biesiadowo i Da Grasso
4 marca 2019
Wstęp
Rozdział I
Charakterystyka franczyzy
1.1. Definicja i klasyfikacja franczyzy
1.2. Finansowanie biznesu we franczyzie
1.3. Rozwój franczyzy w Polsce
1.4. Podstawy prawne powiązań franczyzowych
1.5. Wybór partnera franczyzowego
1.6. Umowa franczyzowa
1.7. Pakiet franczyzowy
1.7.1. Znak towarowy
1.7.2. Know-how
1.7.3. Podręcznik operacyjny
Rozdział II
Gastronomia jako obszar gospodarki
2.1. Sektor usług gastronomicznych
2.2. Rola gastronomii w gospodarce rynkowej
2.3. Tendencje w gastronomii
Rozdział III
Pizzeria biesiadowo i da grasso jako obszar zastosowania systemów franczyzowych
3.1. Przedstawienie pizzerii Biesiadowo
3.2. Wymagania dla franczyzobiorcy pizzerii Biesiadowo
3.3. Przedstawienie pizzerii Da Grasso
3.4. Wymagania dla franczyzobiorcy pizzerii Da Grasso
3.5. Ocena konceptów franczyzowych pizzerii Biesiadowo i Da Grasso
Zakończenie
Spis rysunków
Spis tabel
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|