Kuchnia molekularna

3 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


Wstęp……….5

Rozdział I
Charakterystyka kuchni molekularnej

1.1. Istota i pojęcie kuchni molekularnej.
1.2. Historia i rozwój kuchni molekularnej na świecie………. 7
1.3. Procesy chemiczne i fizyczne w kuchni molekularnej………. 10


Rozdział II
Kuchnia molekularna w Polsce

2.1. Początki i rozwój kuchni molekularnej w Polsce………. 15
2.2. Prekursorzy kuchni molekularnej w polskiej gastronomii………. 17
2.3. Restauracje z kuchnią molekularną w Polsce………. 19
2.4. Stan i perspektywy rozwoju kuchni molekularnej w Polsce………. 22


Rozdział III
Techniki i akcesoria stosowane w kuchni molekularnej

3.1. Składniki wykorzystywane w kuchni molekularnej………. 24
3.2. Sprzęt niezbędny w kuchni molekularnej ……….25
3.3. Techniki używane w kuchni molekularnej………. 27


Rozdział IV
Analiza badawcza dotycząca wykorzystania kuchni molekularnej w wyspecjalizowanych restauracjach w Polsce.

4.1. Metody i techniki badawcze ……….32
4.2. Wyniki badań własnych i ich analiza……….32
4.3. Wnioski wynikające z przeprowadzonych badań……….32


Podsumowanie z wnioskami……….33
Bibliografia……….34
Spis tabel, wykresów, fotografii……….35

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto