Marketing MIX dla pubu Que Pasa

16 listopada 2021 0 Przez administrator


Wstęp……….5

Rozdział I
Marketing-mix w zarządzaniu organizacją

1.1. Istota i znaczenie marketingu-mix………. 8
1.2. Miejsce marketingu-mix w zarządzaniu organizacją ……….11
1.3. Marketing w działalności usługowej ……….18
1.3.1. Produkt ……….18
1.3.2. Cena ……….22
1.3.3. Dystrybucja ……….24
1.3.4. Promocja ……….26
1.3.5. Personel ……….30
1.3.6. Proces ……….31
1.3.7. Świadectwo materialne ……….32
1.4. Kluczowe elementy organizacji zakładu gastronomicznego ……….33


Rozdział II
Pub Que Pasa- charakterystyka

2.1. Pub Que Pasa- prezentacja przedsiębiorstwa………. 35
2.2. Analiza SWOT i SPACE pubu………. 42
2.3. Otoczenie konkurencyjne ……….48
2.4. Pub jako element produktu turystycznego ……….49

Rozdział III
Analiza marketingowa Pubu Que Pasa

3.1. Składowe produktu pubu Que Pasa………. 51
3.1.1. Produkt ……….51
3.1.2. Cena ……….55
3.1.3. Dystrybucja………. 59
3.1.4. Promocja ……….60
3.1.5. Personel ……….65
3.1.6. Świadectwa materialne ……….71
2.3.7. Proces ……….74
3.2 Szanse i zagrożenia rozwoju pubu………. 75
3.2.1. Szanse ……….75
3.2.2. Zagrożenia ……….76
3.2.2. Funkcjonowanie w otoczeniu konkurencyjnym………. 79

Zakończenie ……….81
Bibliografia………. 84
Spis rysunków, wykresów i tabel ……….87