Marketing MIX dla pubu Que Pasa
16 listopada 2021
Wstęp……….5
Rozdział I
Marketing-mix w zarządzaniu organizacją
1.1. Istota i znaczenie marketingu-mix………. 8
1.2. Miejsce marketingu-mix w zarządzaniu organizacją ……….11
1.3. Marketing w działalności usługowej ……….18
1.3.1. Produkt ……….18
1.3.2. Cena ……….22
1.3.3. Dystrybucja ……….24
1.3.4. Promocja ……….26
1.3.5. Personel ……….30
1.3.6. Proces ……….31
1.3.7. Świadectwo materialne ……….32
1.4. Kluczowe elementy organizacji zakładu gastronomicznego ……….33
Rozdział II
Pub Que Pasa- charakterystyka
2.1. Pub Que Pasa- prezentacja przedsiębiorstwa………. 35
2.2. Analiza SWOT i SPACE pubu………. 42
2.3. Otoczenie konkurencyjne ……….48
2.4. Pub jako element produktu turystycznego ……….49
Rozdział III
Analiza marketingowa Pubu Que Pasa
3.1. Składowe produktu pubu Que Pasa………. 51
3.1.1. Produkt ……….51
3.1.2. Cena ……….55
3.1.3. Dystrybucja………. 59
3.1.4. Promocja ……….60
3.1.5. Personel ……….65
3.1.6. Świadectwa materialne ……….71
2.3.7. Proces ……….74
3.2 Szanse i zagrożenia rozwoju pubu………. 75
3.2.1. Szanse ……….75
3.2.2. Zagrożenia ……….76
3.2.2. Funkcjonowanie w otoczeniu konkurencyjnym………. 79
Zakończenie ……….81
Bibliografia………. 84
Spis rysunków, wykresów i tabel ……….87
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|