System zarządzania jakością w produkcji XYZ
21 października 2015
Wstęp
Rozdział 1.
Charakterystyka firmy i otoczenia
1.1. Profil i zakres działania Spółdzielni X
1.2. Struktura organizacyjna zakładu
1.3. Asortyment i sprzedaż wyrobów
1.4. Rynek zbytu, dystrybucja, konkurencja
1.5. Rynek surowca
Rozdział 2.
Wymagania i normy w procesię produkcyjnym zapewniające
wysoką jakość
2.1. Istota systemu HACCP
2.2. Pozyskiwanie mleka
2.3. Lokalizacja zakładu mleczarskiego
2.4. Proces produkcyjny
2.5. Magazynowanie wyrobów gotowych
Rozdział 3.
Zapewnienie jakości produktów na przykładzie XYZ
3.1. Zaopatrzenie w surowiec
3.2. Przebieg procesu technologicznego
3.3. Postępowanie z wyrobem gotowym
3.4. Ocena systemu zarządzania jakością w XYZ
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|