Żywność GMO i jej wpływ na zdrowie człowieka
11 października 2020
Rozdział 1
GMO i jego regulacje prawne w Polsce i UE
1.1 Pojęcie GMO oraz jego historia
1.2 Przepisy prawne dotyczące GMO w Polsce
1.3 Przepisy prawne dotyczące GMO w Unii Europejskiej
Rozdział 2
Wpływ żywności genetycznie modyfikowanej na zdrowie człowieka
2.1 Żywność genetycznie modyfikowana – zalety i wady
2.2 Jakość GMO
2.3 Choroby powodowane przez GMO
Rozdział 3
GMO i jego wpływ na środowisko
3.1 Wpływ modyfikacji genetycznych na środowisko naturalne
3.2 Oddziaływanie gmo na środowisko naturalne
Rozdział 4
Opinia społeczna na temat GMO
4.1 Wprowadzanie produktów GMO do obrotu – zasady
4.2 GMO w opinii i świadomości społecznej
Podsumowanie
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|