Kategoryzacja jako miernik usług hotelarskich w Polsce i Unii Europejskiej
22 października 2021
Wstęp……….4
Rozdział 1
Podstawy hotelarstwa.
1.1. Zarys historii hotelarstwa w Polsce i na świecie……….6
1.2. Podstawowa terminologia związana z hotelarstwem……….7
Rozdział 2
Kategoryzacja i standaryzacja obiektów hotelarskich.
2.1. Teoretyczne aspekty klasyfikacji i kategoryzacji……….10
2.2. Porównanie kategoryzacji obiektów hotelarskich w Polsce i w Unii Europejskiej……….12
Rozdział 3
Systemy kategoryzacyjne obiektów hotelarskich w krajach unii europejskiej. Analiza porównawcza.
3.1. Kategoryzacja obiektów hotelarskich przez e-pośredników……….19
3.2. Ocena jakości obiektów przyznanej przez klientów e-pośrednika booking.com……….20
Analiza porównawcza……….32
Zakończenie……….35
Bibliografia……….36
Źrodła internetowe……….37
Spis tabel……….38
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|