Kategoryzacja jako miernik usług hotelarskich w Polsce i Unii Europejskiej


Wstęp……….4

Rozdział 1
Podstawy hotelarstwa.
1.1. Zarys historii hotelarstwa w Polsce i na świecie……….6
1.2. Podstawowa terminologia związana z hotelarstwem……….7

Rozdział 2
Kategoryzacja i standaryzacja obiektów hotelarskich.

2.1. Teoretyczne aspekty klasyfikacji i kategoryzacji……….10
2.2. Porównanie kategoryzacji obiektów hotelarskich w Polsce i w Unii Europejskiej……….12

Rozdział 3
Systemy kategoryzacyjne obiektów hotelarskich w krajach unii europejskiej. Analiza porównawcza.

3.1. Kategoryzacja obiektów hotelarskich przez e-pośredników……….19
3.2. Ocena jakości obiektów przyznanej przez klientów e-pośrednika booking.com……….20

Analiza porównawcza……….32
Zakończenie……….35
Bibliografia……….36
Źrodła internetowe……….37
Spis tabel……….38

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto