Opracowanie projektu koncepcyjnego wytwórni frytek mrożonych

3 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


1. Wstęp

2. Przegląd piśmiennictwa

2.1. Definicja i podstawowe wiadomości na temat zamrażania
2.2. Surowiec stosowany do produkcji frytek mrożonych
2.3. Dodatki i materiały pomocnicze stosowane w procesie produkcji frytek mrożonych
2.4. Charakterystyka frytek mrożonych jako wyrobu gotowego – definicja, wiadomości wstępne i wymagania


3. Projekt koncepcyjny przedsięwzięcia

3.1. Ogólne założenia dotyczące wytwórni
3.2. Maszyny i urządzenia wykorzystywane na linii produkcyjnej
3.3. Zapotrzebowanie na przestrzeń-rozmieszczenie głównych pomieszczeń
3.4. Zapotrzebowanie na pracowników
3.5. Środki transportu wewnętrznego
3.6. Bilans mediów
3.7. Charakterystyka odpadów i ścieków – ich zagospodarowanie
3.8. Kontrola procesu produkcyjnego oraz zagadnienia bezpieczeństwa i higieny pracy


Spis literatury
Spis rysunków i tabeli