Planowanie działalności w gospodarstwie mleczarskim
5 marca 2019
Wstęp…………4
Cel, zakres i metodyka badań…………5
Rozdział 1.
Planowanie w gospodarstwie rolniczym, jako funkcja zarządzania produkcją.
1.1. Definicja pojęcia planowania…………6
1.2. Rodzaje planów i ich funkcje…………7
1.3. Etapy procesu planowania…………9
1.4. Zasady planowania…………10
1.5. Biznes plan i jego elementy składowe…………11
Rozdział 2.
Charakterystyka gospodarstwa rolniczego.
2.1. Lokalizacja gospodarstwa…………19
2.2. Zasoby ziemi…………20
2.3. Zasobność gospodarstwa w czynnik pracy…………23
2.4. Wyposażenie gospodarstwa w majątek…………24
2.4.1. Analiza Ekonomiczna…………28
2.5. Organizacja produkcji w gospodarstwie…………28
Rozdział 3.
Biznes plan gospodarstwa.
3.1. Streszczenie biznes planu…………30
3.2. Analiza SWOT…………30
3.3. Planowane inwestycje…………32
3.5. Analiza finansowa przedsięwzięcia…………34
Wnioski…………49
Literatura…………51
Źródła internetowe…………53
Spis tabel…………54
Streszczenie pracy w języku polskim…………55
Streszczenie pracy w języku angielskim…………56
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|