Wykorzystanie systemu WMS do ewidencji obrotu produktów spożywczych w Regionalnym Centrum Dystrybucji
5 listopada 2017Wstęp……….2
Rozdział 1
Charakterystyka procesów dystrybucji
1.1.Pojęcie,rodzaje oraz funkcje dystrybucji………. 3
1.2. Kanały dystrybucji. Definicja oraz kryteria wyboru……….. 5
1.3. Rodzaje kanałów dystrybucji usług………. 9
Rozdział 2
Charakterystyka systemu wms i jego znaczenie
2.1. Systemy informatyczne stosowane w działalności dystrybucyjnej………. 12
2.2. Funkcje oraz wykorzystanie systemu do ewidencji ……….28
2.3. WMS a dystrybucja ……….35
Rozdział 3
Metodologia badań
3.1. Informacje wstępne ……….37
3.2. Wyniki własnych badań ……….39
Zakończenie………. 51
Bibliografia………. 52
Spis tabel ……….55
Spis rysunków………. 56
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|