Ocena bazy gastronomiczno – noclegowej wsi XYZ.
26 października 2015
Wstęp
Rozdział I.
Ogólna charakterystyka badanego terenu
1.1Polozenie geograficzne
1.2 Ludnosc
1.3 Historia terenu
1.4 Zasoby przyrody
Rozdział II.
Antropogeniczne cechy terenu
2.1 Walory antropogeniczne
Rozdział III.
Zagospodarowanie turystyczne regionu
3.1 Baza noclegowa
3.2 Baza gastronomiczna
3.2. Baza Komunikacyjna
3.2.1 Transport samochodowy
3.2.2 Transport morski
3.2.3 Transport kolejowy
3.2.4 Transport lotniczy
3.3 Infrastruktura okoloturystyczna – baza Turystyczna
3.3.1 Szlaki turystyczne
3.3.2 Osrodki Sportowo-Rekreacyjne
3.3.3 Imprezy turystyczne
3.3.6 Inne obiekty
Rozdział IV.
Metodologia badan oceny bazy gastronomicznej i noclegowej wsi XXX
4.1 Przedmiot i cele badan
4.2 Problem glówny i problemy szczególowe
4.3 Hipotezy glówne i szczególowe
4.4 Zmienne i ich wskazniki oraz metody oraz techniki badawcze
4.5 Teren badan i populacja
4.6 Analiza wyników badan
Podsumowanie i wnioski koncowe
Spis fotografii:
Bibliografia
Strony www
Ustawy
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|