Struktura czasu cyklu produkcyjnego i zdolność produkcyjna na przykładzie produkcji past warzywnych
2 marca 2019
1. Wstęp………..4
2. Koncepcja Lean Management w firmie z branży rolno-spożywczej
2.1. Istota Lean Management……….. 6
2.2. Istota Total Productive Maintenance………..8
2.3. Podstawowe zagadnienia związane z ideologią Kaizen……….. 10
3. Cel i zakres pracy………..11
4. Przedmiot badań
4.1. Prezentacja Amplus sp. z.o.o. ………..12
4.2 Proces produkcji past warzywnych w spółce Amplus……….. 13
5. Metodyka badań
5.1. Zdolność produkcyjna i jej rodzaje ………..27
5.2. Obliczanie zdolności produkcyjnej ogniwa podstawowego……….. 30
6. Wyniki badań
6.1. Zdolność produkcyjna ogniwa podstawowego
6.2. Struktura czasu cyklu produkcyjnego……….. 34
6.2.1. Strefa 1 – strefa „brudna”……….. 34
6.2.2. Strefa 2 – strefa obróbki ………..36
6.2.3. Strefa 3 – strefa mieszania……….. 37
6.2.4. Strefa 4 – strefa końcowych operacji……….. 39
Podsumowanie ………..41
Streszczenie ………..43
Spis tabel ………..44
Spis rysunków……….. 45
Bibliografia ………..46
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|