Świadomość Polek odnośnie właściwości odżywczych kwasów tłuszczowych 'Omega’
3 marca 2019
Wstęp……….3
Rozdział I
Charakterystyka i rola kwasów tłuszczowych „Omega”
1.1. Czym są kwasy tłuszczowe „omega”?……….5
1.2. Historia odkrycia funkcji kwasów tłuszczowych „omega”………..7
1.3. Podział kwasów tłuszczowych „omega” i zapotrzebowanie organizmu na nie………..8
1.4. Rola kwasów tłuszczowych „omega” w organizmie człowieka………..10
1.5. Przegląd najważniejszych produktów zawierających kwasy tłuszczowe „Omega”……….18
Rozdział II
Metodologia badania własnego
2.1.Przedmiot i cel badania……….23
2.2.Problemy badawcze……….24
2.3. Hipotezy badawcze……….25
2.4. Metody, narzędzia i techniki badacze………..26
2.5. Organizacja i przebieg badania……….27
2.6. Charakterystyka badanych osób………..28
Rozdział III
Wyniki badaniawłasnego……….32
Rozdział IV
Omówieniewyników……….62
Podsumowanie……….69
Wnioski……….71
Piśmiennictwo………..73
Streszczenie i słowa kluczowe………..76
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|