Analiza i implementacja usprawnień przedsiębiorstw sektora przekąsek (chipsy)
2 marca 2019
Wstęp
Rozdział 1
Teoretyczne podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
1.1. Charakterystyka podstawowych zagadnień dotyczących zarządzania
1.2. Podejście do zarządzania
1.3. Wybrane koncepcje zarządzania
1.3.1. TQM
1.3.2. Lean Management
Rozdział 2
Specyfika funkcjonowania przedsiębiorstw produkcyjnych sektora przekąsek
2.1. Ogólne wiadomości o specyfice funkcjonowania przedsiębiorstw produkcyjnych małych i średnich
2.2. Znaczenie jakości dla efektywności działalności przedsiębiorstwa produkcji spożywczej – współczynniki efektywności
Rozdział 3
Charakterystyka podmiotu badań
3.1. Branża przekąsek solonych
3.2. Charakterystyka badanego przedsiębiorstwa
3.3. Identyfikacja problemów w zakresie funkcjonowania podmiotu badań i pierwsze propozycje usprawnień
Rozdział 4
Projekt usprawnień w fabryce
4.1. 5S jako fundament optymalizacji
4.2. SMED, jako maksymalizowanie efektywności procesu przezbrajania
4.3. Usprawnienia w zakresie ergonomii pracy – przykład reprezentatywny
Zakończenie
Streszczenie
Spis literatury
Spis tabel i rysunków
Załączniki
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|