Aktywność fizyczna i nawyki żywieniowe uczniów klas pierwszych gimnazjum
1 marca 2019
Wstęp
1.Część teoretyczna
1.1. Charakterystyka żywienia młodzieży szkolnej
1.1.1. Racjonalna dieta, a prawidłowy rozwój
1.1.2. Błędy żywieniowe nastolatków
1.1.3. Zasady racjonalnego odżywiania
1.1.4. Składniki pokarmowe
1.1.5. Charakterystyka posiłków
1.2. Normy żywieniowe dla dzieci w wieku szkolnym
1.3. Charakterystyka żywienia młodego sportowca
1.3.1. Potrzeby energetyczne
1.3.2. Żywienie przed treningiem i zawodami
1.3.3. Żywienie w trakcie treningu
1.3.4. Żywienie po ćwiczeniach
1.3.5. Płyny w diecie młodego sportowca
2. Cele pracy
3. Materiał i metody
4. Wyniki
5. Dyskusja
Wnioski
Piśmiennictwo
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|