Analiza funkcjonowania obiektów hotelarskich na przykładzie XYZ
18 października 2015
Wstęp
Rozdział 1.
Hotel i usluga hotelarska – specyfika pojec
1.1. Historia hotelarstwa w polsce i na swiecie
1.1.1. Rozwój hotelarstwa na swiecie
1.1.2. Rozwój hotelarstwa w Polsce
1.2. Hotel jako przedsiebiorstwo turystyczne
1.2.1. Przedsiebiorstwo turystyczne – istota i funkcje
1.2.2. Hotel w strukturze obiektów hotelarskich
1.2.3. Kategoryzacja obiektów hotelarskich
1.3. Uslugi hotelarskie i ich charakterystyka
Rozdział 2.
Podstawowe zespoly funkcjonalne obiektu hotelarskiego
2.1. Otoczenie i budynek
2.2. Recepcja -kluczowy komponent funkcjonowania przedsiębiorstwa hotelowego
2.3. Komunikacja wewnetrzna i transport zewnetrzny
2.4. Czesc mieszkalna i sluzba pieter
2.5. Zespól gastronomiczny
Rozdział 3.
Funkcjonowanie hotelu XYZ w latach 2009-2012
3.1. Powstanie i rozwój hotelu
3.2. Wielkosc i struktura ruchu turystycznego gosci w hotelu ted
3.3. Wskazniki zdolnosci uslugowej i technicznej hotelu XYZ
Zakończenie
Bibliografia
Spis tabel
Spis rysunków i wykresów
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|