Cechy sensoryczne mleka zagęszczonego – wytyczne normatywne a możliwości technologii żywności
3 marca 2019
Wstęp…….9
1. Cel i zakres pracy……. 10
2. Przegląd literatury
2.1. Technologia produkcji mleka zagęszczonego niesłodzonego……. 11
2.2. Technologia produkcji mleka zagęszczonego słodzonego …….25
2.3. Standardy jakości mleka zagęszczonego……. 29
2.4. Analiza przepisów prawnych w Polsce i Unii Europejskiej …….31
2.5. Wpływ procesów technologicznych na jakość sensoryczną mleka zagęszczoneg……. 33
3. Część praktyczna pracy
3.1. Analiza rynku mleka zagęszczonego …….36
3.2. Wyniki i ich omówienie …….36
3.3. Dyskusja wyników …….41
Podsumowanie i wnioski……. 47
Spis piśmiennictwa……. 48
Aneks……. 52
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|