Charakterystyka wybranych dodatków do żywności
5 marca 2019
Wstęp
Rozdział I
Dodatki do żywności
1.1. Pojęcie dodatku do żywności
1.2. Charakterystyka wybranych dodatków do żywności
1.2.1. Glutaminian sodu
1.2.2. Kwas benzoesowy
1.3. Zagrożenia wynikające ze stosowania dodatków do żywności
1.4 Metody utrwalania żywności
Rozdział II
Charakterystyka żywienia.
2.1. Podstawowa terminologia
2.2. Zasady racjonalnego żywienia
2.3. Zasady planowania jadłospisów
Rozdział III
Metodologia badań
3.1.Przedmiot i cel badań
3.2. Problemy badawcze
3.3.Metody, techniki i narzędzia badawcze
Rozdział IV
Analiza wyników badań własnych
4.1.Charakterystyka terenu badań i badanej próby
4.2. Analiza wyników badań
Podsumowanie
Bibliografia
Spis tabel
Spis wykresów
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|