Ocena towaroznawcza i konsumencka kakao
6 marca 2019
Wprowadzenie
Rozdział I
Kakao jako surowiec i produkt spożywczy
1.1. Historia i pochodzenie kakao
1.2. Skład chemiczny i właściwości odżywcze kakao
1.3. Kakao jako surowiec wykorzystywany gospodarczo
Rozdział II
Rynek kakao
2.1. Produkcja kakao na świecie
2.2. Spożycie kakao na świecie
2.3. Koszty produkcji i ceny kakao
Rozdział III
Postępowanie badawcze
3.1. Zakres postępowania badawczego
3.2. Przebieg badania
3.3. Charakterystyka próby badawczej
Rozdział IV
Wyniki badań
4.1. Analiza wyników badań
4.1.1. Kwestionariusz ocena konsumencka.
4.2. Podsumowanie wyników ankiety
Zakończenie
Spis wykresów:
Załączniki
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|