Produkty spożywcze jako źródło witamin w latach 2000-2016
3 marca 2019
Streszczenie……….. 4
Summary………. 5
Wstęp………. 6
Rozdział 1
Zagadnienie w świetle literatury
1.1 Witaminy rozpuszczalne w wodzie – charakterystyka, rola i występowanie………. 8
1.2. Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach – charakterystyka, rola i występowanie………. 18
Rozdział 2
Cel pracy………. 23
Rozdział 3
Część doświadczalna
3.1. Materiał badawczy………. 24
3.2. Metodyka badań………. 24
3.2.1. Obliczanie całodobowej racji pokarmowej………. 24
3.2.2. Skład fizykochemiczny w 100g części jadalnych……….. 25
3.2.3. Procentowe spożycie składnika z danej grupy produktów spożywczych……….. 25
Omówienie wyników ……….27
Wnioski………. 72
Literatura………. 73
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|