Kultura obslugi w hotelu i jej wpływ na sprzedaz usługi turystycznej
18 października 2015
Wstęp ………… 2
Rozdział I. Uslugi i ich istota
1.1 Klasyfikacja usług ………… 3
1.2 Funkcje i cechy usług ………… 17
1.3 Istota, cechy i rodzaje usług turystycznych ………… 23
Rozdział II. Hotelarstwo i jego zadania
2.1 Rozwój hotelarstwa w Polsce i na swiecie …………35
2.2 Cechy usług hotelarskich………… 40
2.3 Klasyfikacja obiektów hotelarskich ………… 56
Rozdział III. Kultura obslugi w hotelu
3.1 Kultura i jej znaczenie w organizacji …………64
3.2 Odpowiedni personel jako gwarancja wlasciwej obslugi klientów …………69
3.3 Wlasciwa obsługa gosci hotelowych …………79
Zakończenie ………… 88
Literatura………… 89
Spis rysunków …………91
Spis tabel …………92
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|