Kultura obsługi w hotelu i jej wpływ na sprzedaż usługi turystycznej
7 marca 2019
Wstęp ………… 2
Rozdział I. Usługi i ich istota
1.1 Klasyfikacja usług ………… 3
1.2 Funkcje i cechy usług ………… 17
1.3 Istota, cechy i rodzaje usług turystycznych ………… 23
Rozdział II. Hotelarstwo i jego zadania
2.1 Rozwój hotelarstwa w Polsce i na świecie …………35
2.2 Cechy usług hotelarskich………… 40
2.3 Klasyfikacja obiektów hotelarskich ………… 56
Rozdział III. Kultura obsługi w hotelu
3.1 Kultura i jej znaczenie w organizacji …………64
3.2 Odpowiedni personel jako gwarancja właściwej obsługi klientów …………69
3.3 Właściwa obsługa gości hotelowych …………79
Zakończenie ………… 88
Literatura………… 89
Spis rysunków …………91
Spis tabel …………92
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|