Wybrane procesy logistyczne na podstawie Hotelu De Silva.
18 października 2015
Wstęp……….1
Rozdział 1.
Wybrane procesy logistyczne w hotelarstwie
1.1.Organizacja i funkcjonowanie przedsiębiorstwa hotelowego……….3
1.1.1.Pojęcie i rodzaje hoteli……….3
1.1.2. Zasady organizacji pracy w hotelach ……….7
1.2. Wybrane procesy logistyczne w hotelach……….12
1.2.1 Logistyka zaopatrzenia……….20
1.2.2 Logistyka dystrybucji……….24
Rozdział 2.
Charakterystyka hotelu De Silva
2.1. Historia powstania hotelu De Silva na tle przeksztalcen w sektorze hotelarskim i rynku przewozów lotniczych……….29
2.2. Lokalizacja i wyposazenie obiektu ……….33
2.3. Struktura organizacyjna, zatrudnienie i zakres kompetencji pracowników ……….38
Rozdział 3.
Analiza wybranych procesów logistycznych w hotelu De Silva
3.1. Logistyka zaopatrzenia w hotelu De Silva ……….52
3.2. Logistyka dystrybucji w hotelu De Silva ……….58
Zakończenie ……….68
Bibliografia ……….69
Akty prawne ……….71
Pozycje artykulowe ……….71
Strony internetowe ……….71
Spis rysunków ……….72
Spis tabel ……….73
Spis wykresów ……….73
Zalaczniki ……….74
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|