Zarządzanie mala firma na przykładzie cukierni XYZ.
20 października 2015
Wstęp………3
Rozdział I.
Zarządzanie i jego funkcje………4
1.1. Charakterystyka zarządzania……….4
1.2. Funkcje zarządzania………7
1.3. Rola kierownika w zarządzaniu placówka……….13
1.3.1. Rola kierownika w cukierni XYZ………16
Rozdział II.
Kierunek i charakterystyka działalności firmy……….19
2.1. Rola planowania w zarządzaniu placówka………19
2.1.1. Metodologia i instrumenty planowania………23
2.2. Tworzenie planów………28
2.2.1. Fazy przygotowania i wdrozenia planu………30
2.2.2. Faza identyfikacji problemu………32
2.2.3. Analiza czynnikowa – analiza SWOT, analiza sektorowa………32
2.2.4. Wybór strategii działania ………35
2.3. Plan strategiczny malej firmy………36
Rozdział III.
Organizacja zakladu pracy i jej cechy……….39
3.1. Struktura wewnetrzna firmy………39
3.2. Model zarządzania a struktura firmy………44
Rozdział IV.
Polityka personalna………48
4.1. Problemy i rodzaje motywacji personelu………48
Bibliografia………57
Spis tabel………58
Spis rysunków………59
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|