Organizacja oraz aspekty techniczne działalności hotelowej na przykładzie działalności hotelu Horda w Słubicach
3 marca 2019
Wstęp
Rozdział I
Hotel jako przedsiębiorstwo
1.1. Podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa
1.2. Ekonomiczne aspekty hotelarstwa
1.3. Działalność wytwórcza i usługowa hoteli
1.3.1. Dyrekcja i zarząd
1.3.2. Recepcja
1.3.3. Gastronomia hotelu
Rozdział II
Organizacja i technika pracy hotelu
2.1. Budynek i urządzenia znajdujące się w hotelarstwie
2.2. Charakterystyka produktów hotelowych
2.3. Pracownicy hotelu i ich zadania
Rozdział III
Organizacja i technika pracy hotelu na przykładzie Hotelu Horda w Słubicach
3.1.Ogólna charakterystyka Hotelu Horda
3.1.1. Infrastruktura hotelu
3.1.2. Personel hotelu
3.2. Działania marketingowe
3.3. Perspektywy rozwoju obiektu hotelarskiego
Zakończenie
Literatura
Spis fotografii
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|