Lokowanie produktu jako forma reklamy na przykładzie wybranych polskich programów kulinarnych
4 marca 2019
Wstęp
Rozdział 1
Product placement czyli lokowanie produktu
1.1. Product Placement – istota zagadnienia
1.2. Product placement – zagadnienia definicyjne
1.3. Mechanizm oddziaływania product placement
1.4. Uwarunkowania wykorzystania product placement
1.5. Wady i zalety product placement
1.6. Etyczno-prawne aspekty product placement
1.6.1. Prawne uwarunkowania stosowania product placement
1.6.2. Krytyka i obrona product placement
1.6.3. Regulacje prawne product placement
1.7. Wnioski z badania nad społecznym wizerunkiem product placement
Rozdział 2
Rodzaje product placement
2.1 Rodzaje Product placement
2.2 Sposoby obecności produktu w programie
Rozdział 3
Product placement w programach kulinarnych TVN
3.1. Charakterystyka Stacji TVN
3.2. Produkt placement w programie Kuchenne Rewolucje
3.3. Produkt Placement a gotowanie
Zakończenie
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|