Logistyczna obsługa klienta na przykładzie przedsiębiorstwa branży gastronomicznej

Wstęp ….. 5

Rozdział 1
Logistyczna obsługa klienta i jej podstawowe charakterystyki
1.1. Istota logistycznej obsługi klienta ….. 7
1.2. Elementy logistycznej obsługi klienta ….. 12
1.3. Fazy obsługi klienta ….. 16
1.4. Luki w obsłudze klienta ….. 20

Rozdział 2
Pomiar logistycznej obsługi klienta

2.1. Mierniki i wskaźniki poziomu obsługi klienta ….. 22
2.2. Satysfakcja klienta ….. 26
2.3. Lojalność klienta a pomiar obsługi klienta ….. 33
2.4. Lojalność a utrzymanie klienta ….. 36

Rozdział 3
Rynek usług gastronomicznych

3.1. Pojęcie rynku usług ….. 39
3.2. Cechy charakterystyczne rynku usług gastronomicznych ….. 42
3.3. Kierunki rozwoju rynku usług gastronomicznych ….. 46

Rozdział 4
Ocena poziomu logistycznej obsługi klienta w wybranym przedsiębiorstwie branży gastronomicznej

4.1. Prezentacja przedsiębiorstwa „X” ….. 50
4.2. Specyfika i kryteria oceny logistycznej obsługi klienta w branży gastronomicznej ….. 52
4.3. Dobór próby oraz projektowanie kwestionariusza ….. 54
4.4. Analiza i raportowanie wyników badań ….. 56 Zakończenie ….. 60

Aneks ….. 61
Bibliografia ….. 64
Spis rysunków ….. 67
Spis tabel ….. 68
Streszczenie ….. 69
Summary ….. 70

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto